keskiviikko 24. tammikuuta 2007

samaan suuntaan sorsat - meillä on visio





Firman johto on nauttinut hyvin runsaasta konsulttivalmennuksesta ja niinpä Firmassa on visiot, arvot , strategiat yms. agressiivisen hyperlatiivisesti kohdallaan.

Myös kyykkykansan valistamisesta on pidetty huolta. Kaikki ymmärtävät (?) kuinka hienosti tässä ollaan menossa ennenkuulumattomiin tuloksiin. Tämä valistustyö on oikein ohjeistettu ja aikataulutettu.

Käytössä olevaa johtamistyyliä voidaan kutsua "slogan johtamiseksi" , tyyli jossa kaikki arkipäiväiset pikku murheet kuitataan nasevalla sloganilla ja vaiennetaan ne vanhat jäärät jotka ovat muka tietävinään mitä tästäkin seuraa (niin ehkä ennen, mutta katsos elämme muuttuneessa dynaamisessa maailmassa).

Yhtenä tavoitteena kehityskeskusteluissa on kirkastaa sitä Firman Visiota ja yrittää löytää järjellisiä selityksiä mitä se itse kunkin kohdalla ihan konkreettisesti merkitsee.

Jos nämä pyhät liturgiat ihan tosissaan ottaisi, niin valitettavan monelle se olisi viesti intohimoisesta pyrkimyksestä tulevaisuuteen, jossa ei enää ole niitä tehtäviä joista leipäsi tänään ansaitset.

Revi nyt siitä sitten vitsejä ja kannusta onnettomia hankkimaan jotain ihan uutta hyödyllistä osaamista itselleen ja ennen kaikkea tekemään kaikkensa jotta tuo kirkastettu tulevaisuudenkuva toteutuisi.

Ei kommentteja: