tiistai 30. tammikuuta 2007

aikaa - sitähän meillä on

"ihmeen paljon se saa aikaiseksi vaikkei sillä ole koskaan kiire"

Lähes jokaisessa työ- ja muussakin yhteisössä varmaan löytyy ne omat hösöttäjänsä. Niillä on jatkuvasti kamala hoppu, tuskin koskaan aikaa mihinkään, stressi kun ei kerkiä kunnolla keskittymään mihinkään. Niitä löytyy Firmastakin ihan riittämiin.

Ongelmaa on pohdittu kautta maailman rannan monissa koulutuksissa, valmennuksissa, kehityskeskusteluissa, kahvipöydissä ja kaljalasinkin ääressä. Joidenkin osalta ongelma ei vaan näytä ratkeavan ennen kuin uupumus pudottaa ne lopullisesti kelkasta.

Yleisin syy taitaa olla että pallo on oikein kunnolla hukassa, ei pysty näkemään oleellista eikä niin ollen keskittymään mihinkään. Jotkut luulevat osoittavansa tärkeyttään sillä että heille on muka uskottu ihan ylivoimainen määrä tärkeitä tehtäviä kun ovat niin päteviä. Tuloksia valitettavasti vaan joutuu odottelemaan lähes loputtomiin.

Tänään olin saattelemassa yhtä tällaista tapausta pitkälle lomalle, ei tosiaankaan mikään kiva homma, mutta kuitenkin loppujen lopuksi tuli ihan helpottunut olo kaikkien puolesta.

Lähes parhaana saamistani palautteista pidän kuvatekstinä olevaa pomoni lausahdusta muutaman vuoden takaisessa 360-arvioinnissa. (Pomokin on sellainen vähähössö)




Ei kommentteja: