tiistai 16. tammikuuta 2007

organisaatioviestintää




Firma todisteli taas noudattavansa avointa tiedottamispolitiikkaa pitämällä koko henkilöstölle suunnatun tiedotustilaisuuden, jossa vahvistettiin jo kuukausia käytävillä kulkenut 'varmatieto' edessä olevasta organisaatiouudistuksesta. Edellisen toimeenpanosta onkin jo kulunut kolme vuotta.

Edellinen markkinoitiin pienenä tarkistuksena ja osottautui sitten käytännössä vuosisadan remontiksi, ihan kokonaan siitäkään ei olla vielä toivuttu.

Sektori joka on voinut todella paksusti on kuulemma nyt tehostustoimenpiteiden kohteena. Uskottavuus kun vain jo meni edellisellä kierroksella vähän puihin, niin lienee melko luonnollista että nytkin todella moni kehittelee kauhuskenaarioita siitä miten muilta ryövätään lisää voimavaroja tämän onnettoman 'menestyjän' pönkittämiseen.

Melko kaavamaista tiedotusta täydennettiin pienellä ohjeistuksella siitä miten valmistautua seuraavaan vaiheeseen: ..............

Voitte toki pohtia sitä jo etukäteen, mutta todennäköisesti ei kannata panna hirveästi paukkuja siihen(yleensä organisointiasiat kiinnostavat kaikkia ja siihen palaa helposti turhan
paljon aikaa).

............

on se aika kivaa olla siinä vaiheessa, että ihan oikeesti voi lähteä lätkimään heti kun nämä jutut alkavat ahdistaa. Kas kun organisaatiot on sillä lailla rakennettu, että kun yläkerrassa paskotaan niin tukalin olo tulee aina siellä alempana.








Ei kommentteja: