maanantai 9. huhtikuuta 2007

sairasta














Vaikka nämä esimerkit ovat sieltä siistimmästä päästä (yhden Tuusulantien alikulkutunnelin kupeesta), niin en kyllä millään pysty keksimään yhtään järkisyytä että niiden pitäisi siinä olla.

Tottahan on että betonivalu on harvinaisen ankeata ja tylsää pintaa katsottavaksi, mutta eipä se näistä 'koristeista' yhtään kohene.

Tuntematta asiaa sen kummemmin olen ymmärtänyt että tällaiset ovat jonkinlaisia reviirimerkkejä, vähän samaan tyyliin kuin koirat tekevät kuseskelemalla vähän sinne sun tänne.

Toinen laji on sitten se ihan pelkkä paikkojen sotkeminen, jolle ei löydä muuta selitystä kuin että se on pahoinvoivan, täysin munattoman porukan protestia, kun eivät muutakaan osaa tai uskalla.

Onhan sitten vielä se kolmas jengi, joka väittää tekevänsä jotain underground taidetta, vaikeaa siitäkään on repiä mitään huumoria, kun siihen aina kuuluu toisen omaisuuden tärvelemistä ja monen mummon mielen pahoittamista.

Tosin ihan vastaavaa terroria harrastetaan verbaalisestikin, esimerkiksi ne jatkuvasti hoetut v..tut yms. joita julkisilla paikoillakin joutuu kuuntelemaan.

Silmä tottuu, korva puutuu, mutta ei kai sen tarvitsisi ihan näinkään mennä....

Ei kommentteja: