keskiviikko 28. maaliskuuta 2007

väyrynen, pellempi kuin berluskoni


HS-28.03.2007


Paavo se jaksaa ärsyttää kansalaisia.

Nyt kun on ollut vähän sivussa ja poissa otsikoista piti taas tulla kunnon vaalipelleilyä järjestelemään. Ääniä tuli, totta kai, ja tulee jatkossakin, pelkäävät kuulemma että muuten se tulee kunnallispolitiikkaan keisariksi jos sitä ei äänestetä jonnekkin mahdollisimman pitkälle.

Urbaani legenda kertoo, että jos Suomi saisi oikeuden valita Ugandalle elinikäisen presidentin, niin siinä vaalissa Paavo saisi yli kolme miljoonaa ääntä.

Väyrynen ei aio tarkastuttaa valtakirjaansa toistaiseksi

Kansanedustajaksi valittu keskustan euroedustaja Paavo Väyrynen ei aio tarkastuttaa kansanedustajan valtakirjaansa, ennen kuin uusi hallitus on koottu ja eduskunnan lopullinen puhemiehistö valittu.

Ei Paavo kiristä, Paavo vaan ilmoittaa mitä katsoo ansaitsevansa (?) . Kumma kun ei edes puoluetoverit oikein näytä ymmärtävän asian laitaa. Ehkä sittenkin olisi parasta palata väyrystelemään (berluskoimaan) sinne missä paremmin ymmärretään tällaisen erinomaisuuden päälle.

Paavon sitkeydestä kertoo jotain jo sekin, että Teiniliiton aikainen lisänimi "Kemin Göbbels" tuntuisi edelleenkin olevan ihan paikallaan.
Paavo osaa tosiaan velmuilla

/>
Harmillista tässä jutussa on sekin, että Firman pikku-väyrynen sai taas lisää vettä myllyynsä.



Ei kommentteja: