torstai 22. maaliskuuta 2007

matkavakuutus


Matkavakuutus lienee yksi tehokkaimmin (ovelimmin) markkinoiduista vakuutustuotteista.

Paitsi että sitä myydään suoraan sellaisenaan (naturel) niin se on ilmestynyt jonkinlaisena kylkiäisenä mitä moninaisempiin yhteyksiin. Luotto- ja maksukorteissa, erilaisten kerhojen ja yhteisöjen jäsenyyteen jne. työnantajan tarjoamiin sosiaalietuihin ja ties mihin.

Kun omalta osaltani nyt tuli ajankohtaiseksi selvitellä tilanne, niin huomasin että löytyi kolme erillistä paikkaa joista korvausta olisi olut mahdollista saada. Valitsin sen yksinkertaisimmin lähestyttävän.

Tästä kuitenkin sain aiheen selvitellä, mitä ihan oikeasti tulee tällaisesta turvasta maksaneeksi, sillä mitkään turvat ei ole ilmaisia, aina niistä jossain muodossa joutuu maksamaan.

Ja kun alkuun pääsin , kävin lompakon koko korttipelin läpi ja päätin pistää uusiksi, turhaa, ylimitoitettua ja nyt jo tarpeetonta resurssia löytyi kummasti.

Korttiyhtiötkin käyvät kovaa kisaa asiakkaista ja pölähtipä mieleeni että niitä kannattaisi varmaan vaihtaa säännöllisemminkin, sisääntulohoukutukset, vapaavuodet jne. ovat ihan rahanarvoisia etuja.....

Ei kommentteja: