torstai 19. heinäkuuta 2007

kapakissa


Hikisen iltapäivän päätteeksi tuli ihan rehellinen jano ja poikkesin lonkerolle. Arabian kauppakeskuksen Chico's sattui olemaan lähin, joten siinä paikanvalinnan peruste.

Onkin tässä muuta hökeltäessä aika mennyt niin, että tämä oli ensimmäinen kapakissa poikkeaminen uuden tupakkalain voimaantulon jälkeen. Chico's ilmeisesti nauttii jotain siirtymäkauden oikeutta, ainakin siellä on käytössä entinen 'takasali' kessuttelijoille.

Terassikin löytyy, mutta tuli mieleen, että täytyy hyödyntää tämä harvinaislaatuinen tilaisuus tupakoida kapakan sisätiloissa, ja niinpä sitten muutaman rappiomiehen kanssa pantiin haisemaan. Uusi rakennus ja ilmastointi huomioitu jo rakennusvaiheesa, ei ongelmia edes henkilökunnalla.

Aika pitkään ravintolakäyntini ovat liittyneet ruokailuun, enkä niinollen ole pahemmin kiinittänyt huomiota perusjuomien hintoihin. Nyt kun muutakaan tekemistä ei ollut noteerasin, että tässä 'tavallisessa kapakissa lonkerosta sai pulittaa € 4.80 (muistikuva jostain aikaisemmasta ajasta FIM 9). Aikaa on tietysti kulunut, mutta olen melko varma ettei palkkani ole tuona aikana kolminkertaistunut.

Edelleen ajankuluksi päässälaskuharjoituksia ja toteamus, että parin Chico's lonkeron hinnalla olisin ostanut kaupasta mäyräkoiran ja istunut pitkään läheisen puiston penkillä mukavasti ja herättänyt närkästystä, niinkuin monet säästäväisemmät tekevätkin ....

1 kommentti:

residente kirjoitti...

Hello from Almada Portugal
Have a nice day