perjantai 9. helmikuuta 2007

hyvin alkoi ja samaa jatkuu




yleensä aamukävelyn aikana töihin näkee jotain kivaa, saa jokun kivan idean tai muuten vain piristyy vireäksi päivän koitoksiin.

Tänään kävi sitten vähän toisin. Neljä ekaa kilometriä oli ihan raikasta herätystä mutta viimeinen sitten yhtä helvettiä. Auramies oli ilmeisesti nukkunut pitkään ja oli tavallista myöhemmin liikkeellä, mahdollisesti muija tai pomo oli jo kerennyt haukkumaan.

Joka tapauksessa se hurjasteli pitkin jalankulkuteitä traktorillaan niin lujaa kuin pääsi ja oli monesti vähällä aurailla liikenteessä olevat jalankulkijat ojan penkalle.

Kaiken kaikkiaan se pelle touhusi koneineen kuin joku vähä-älyinen ihan kuin muu väki olisi vain hänen kiusakseen kerääntynyt lumisille kaduille.

Kumma kyllä yhtään onnettomuutta en nähnyt, mutta ainakin pariin otteeseen se johtui vaan jalankulkijoiden käsittämättömästä ketteryydestä.

Eiköhän tästä episodista mennyt HKR:lle palautetta melkoisesti, uhittelijoita ainakin oli koko Intiankadun mitta.

Tarinalla on varmasti toinenkin puoli, siitä en tiedä mitään. Se mitä näin ja koin viritti minut kuitenkin sellaisille kierroksille että ahterilleen meni muutkin hommat ainakin pitkälle iltapäivään.

Ei kommentteja: