lauantai 30. kesäkuuta 2007

lisukeriisi



Kaikista maailman riiseistä olen loppujen lopuksi päätynyt villiriisisekoitteeseen. Se ei mene puuroksi edes minun kattilassani.

Keittoaika on aina vähän miten sattuu, mutta lopputulos ihan syötävää melkein aina.

Suolauksen saamiseksi yleensä keitän liha/kasvis liemessä (jos kuutioita sattuu olemaan)

Lisäksi on tullut tavaksi roiskia keitinveteen kohtuullisesti jotain jauhettua maustetta (melkein kaikki yleisemmät käyvät)

Valmiiksi keitettyyn riisiin voi vielä ripsiä vaikka tilliä tai muuta saatavilla oleva makuheinää.

Siinähän se vaistokokkaajan yleislisuke joka sopii melkein minkä tahansa kanssa ....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hi, new to the site, thanks.