tiistai 15. toukokuuta 2007

voi itku


Miksi Suomineitoa sorsitaan ?

(Bush)

Ehdotus New Yorkissa loppuviikosta vierailevan presidentti Tarja Halosen ja Yhdysvaltain presidentin George Bushin tapaamisesta torjuttiin aikataulusyihin vedoten.

(Putin)

Venäjä on esittänyt tyytymättömyytensä Suomen tapaan antaa eteläisen naapurinsa siirrellä patsaitaan miten tykkäävät.

(Ruotsalaiset)

Häpeä Yle, ja ota Ruotsin yleisradio SVT konsultiksi, jos vielä joskus saatte Euroviisut järjestettäväksenne.

Näin julistaa Ruotsin suurimman lehden Aftonbladetin toimittaja Torbjörn Ek verkkopäiväkirjassaan, jossa hän hyökkää rajusti viisujärjestelyiden kimppuun.

......

Salo ei suostunut myöntämään, että bändin esityksessä olisi ollut vikaa, vaikka laulajan lavasäteily jäi selvästi normaalia vaisummaksi. Salo syytti asiasta viisujen tekniikkaa: hänen mukaansa kamerat hidastelivat eivätkä kuvanneet esityksen tärkeimpiä osuuksia. Painajaismaisinta Salon mielestä oli se, että showta varten suunniteltu pyörivä alusta ei lähtenyt aluksi käyntiin.

jne.

Nyt kun sitten on levinnyt uutinen että YLEn verkkosivuja vastaan on hyökkätty on tietysti ensisijassa syytä epäillä, että kyseessä on (euroviisuistakin) katkeroituneiden ruotsalaisten kosto.

(Palvelunestohyökkäyksessä (Denial of Service, DoS) verkkosivustoa kuormitetaan ulkopuolelta niin, että sivusto tukehtuu liikenteeseen)

Vai olisikohan kysessä sittenkin ne miljoonat Salmisen Krissen Euroviisujen back stage jutuillaan hurmaamat saksalaiset epätoivoisine lähestymisyrityksineen ? Ei ihan turhaan, olen jo aiemminkin todennut että Krisse kyllä osaa vetää roolinsa ja hoitaa hommansa.

Niin tai näin, Suomineidolla näyttää menevän kohtalaisen lujaa, kohta ne jo maailmalla tietää missä me asutaan................





Ei kommentteja: