lauantai 19. toukokuuta 2007

napakettutyttö

Iski tauti päälle, vähän yllättäen niin kuin niillä on tapana.

Suolisto kramppasi oikein kunnolla, ja sitten kun hellitti, vaivuin lääkkeineni sellaiseen tuskaisen sekavaan uneen niin kuin asiaan kuuluu.

Siinä unessa olin tuomari, jolla oli tehtävänä langettaa tuomiota kettutytöille, niille jotka mellastivat turkistarhalla ja hätyyttelivät elikoita metsään.

Oikeuden istunnossa tytöt esiintyivät nuorisomuodin mukaan sellaisissa liian lyhyissä jumppereissa ja kireissä housuissa, jotka alkoivat ihan viime tipassa. Eli napa näkyi ja kunnon siivu paljasta mahanahkaa kummaltakin puolelta.

Edelleen istunnon aikana ilmeni, että häirityt elikot olivatkin naaleja eli napakettuja (Alopex logopus).

Houreen logiikan mukaan langetin tytöille tuomion:

Syytettyjen tulee peittää keskivartalonsa napakettupuuhkalla ja kulkea näin vaatetettuna kolme vuotta ja kuusi kuukautta. Tuomiosta ei voi valittaa koska se on viisas.

Oikeuden istunto ja tuomio saivat osakseen runsaasti huomiota. Koska napakettupuuhkasta tuli hetkessä muoti-ilmiö, Pohjanmaan turkistarhurit olivat erittäin tyytyväisiä. Myös körttiläisiltä tuli runsaasti kiitosta. Eduskunnan oikeusasiamies huomautti että olin langettanut tuomion siveettömästä pukeutumisesta kun syyte koski ilkivallan tekoa ja Brysselissä alettiin heti laatia uutta napakettudirektiiviä.....

Sitten heräsin ja yrjösin loputkin eväiden rippeet ja taudin siemenet ja niin pääsin jatkamaan normaalia elämään peittelemättömiä napoja ihaillen...............