perjantai 19. lokakuuta 2007

viihteen/kulttuurin sekakäyttäjä

kun päivän harmeihin tarvitsee kompensaatiota, eikä jaksa ihan joka ilta istua kaljallakaan, niin nk. kulttuurittapahtumat tarjoavat ihan toimivan vaihtoehdon (ainakin vaihteeksi).

Tämän risasen syksyn myötä minusta on kehittymässä näköjään jonkinlainen kulttuurin/viihteen sekakäyttäjä. Kun tarjontaa on, ja tuttavapiirillä monenlaisia mieltymyksiä, ei tarvitse muuta kuin vastailla yes 'lähdetkö mukaan' kyselyihin.

Torstai-ilta sitten menikin Kansallisteatterissa yhdenmiehen shown merkeissä. Vitsiä ja sarkastista huumoria imitaatioilla höystettynä, senhän Puotila osaa. Taitaa olla niin, että jo pelkkä miehen maine ja riittävän laaja ihailijakaarti pitää katsomon täynnä, kaikki suunnitellut esityskerrat.

Nopeastihan siinä reilut pari tuntia hurahti eikä puutunut pehva. Rentouttajanakin esitys toimi siinä kuin mäyräkoirakin .... mutta kuitenkin seuraavaksi joitain muuta lajia minulle ....

____________________________



JUKKA PUOTILA -SHOW


Näyttelijä Jukka Puotila marssittaa ensimmäisen kerran noin 60 erilaista henkilöhahmoaan kotiteatterinsa, Kansallisteatterin Suurelle näyttämölle. Vanhojen tuttujen lisäksi Puotilan kavalkadissa on tämän hetken kuumia nimiä pintajulkkiksista poliitikkoihin.



Ei kommentteja: